Stillingsopslag

Her på siden er det muligt at se de ledige stillinger, der ligger indenfor Logopædisk Forums arbejdsområde, og som foreningen er blevet bedt om at formidle til medlemmerne.

Der er selvfølgelig stillinger, der ikke er meddelt til foreningen, så stedet her giver på ingen måde et udtømmende og fuldstændigt billede af stillingssituationen ud over landet, men det kan alligevel være et relevant sted at holde sig orienteret.

Er du interesseret i at få en stilling omtalt her, kan stillingsopslaget sendes til kasserer@logoforum.dk

Send gerne opslaget som et link til jeres hjemmeside, hvor opslaget kan ses – eller i en PDF fil.

Foreningen tager sig ikke betalt for denne service, men ser det som almindelig medlemsservice, så hvorfor undlade denne mulighed, når I opslår en logopæd-stilling og ønsker at mange ser opslaget?
Man kunne jo risikere at ens bedste fremtidige kollega læser med, søger og får jobbet og er med til at udvikle jeres arbejdsplads til fremtiden! 🙂 

Talehørekonsulent til PPR i Børne- Ungerådgivningscentret Høje -Taastrup Kommune
Sammenfaldet imellem en timeopnormering og en kollegas ønske om at gå ned i tid gør det muligt for os at opslå en 37 timers stilling til besættelse den 11. januar 2021.
Vi glæder os til at invitere dig ind i et fællesskab med arbejdsglæde, høj faglighed og et fokus på kvalitet og udvikling.
Vi tilbyder dig:
Et spændende og alsidigt job med rig mulighed for at tænke, planlægge og handle selvstændigt og udviklingsorienteret.
Et godt kollegialt fællesskab og miljø med mulighed for faglig videndeling.
En organisation, der vægter høj faglighed og dialog i et tværfagligt, koordineret og helhedstænkende samarbejde om opgaveløsninger.
Ledersparring, mentorordning, kollegavejledning og kollegial supervision.
Klik HER for at se stillingen på HTK