Stillingsopslag

Her på siden er det muligt at se de ledige stillinger, der ligger indenfor Logopædisk Forums arbejdsområde, og som foreningen er blevet bedt om at formidle til medlemmerne.

Der er selvfølgelig stillinger, der ikke er meddelt til foreningen, så stedet her giver på ingen måde et udtømmende og fuldstændigt billede af stillingssituationen ud over landet, men det kan alligevel være et relevant sted at holde sig orienteret.

Er du interesseret i at få en stilling omtalt her, kan stillingsopslaget sendes til kasserer@logoforum.dk

Send gerne opslaget som et link til jeres hjemmeside, hvor opslaget kan ses – eller i en PDF fil.

Foreningen tager sig ikke betalt for denne service, men ser det som almindelig medlemsservice, så hvorfor undlade denne mulighed, når I opslår en logopæd-stilling og ønsker at mange ser opslaget?
Man kunne jo risikere at ens bedste fremtidige kollega læser med, søger og får jobbet og er med til at udvikle jeres arbejdsplads til fremtiden! 🙂 

Decibel – Landsforeningen for børn og unge med høretab søger en stærk formidler med indgående kendskab til børn og unge med høretab, der kan klæde forældre og andre pårørende på til at håndtere hverdagen med høretab og hjælpe børnene bedst muligt samt at skabe netværk mellem familierne, så de også kan lære af hinandens erfaringer.

Du kan læse hele stillingsopslaget ved at klikke HER