Stillingsopslag

Her på siden er det muligt at se de ledige stillinger, der ligger indenfor Logopædisk Forums arbejdsområde, og som foreningen er blevet bedt om at formidle til medlemmerne.

Der er selvfølgelig stillinger, der ikke er meddelt til foreningen, så stedet her giver på ingen måde et udtømmende og fuldstændigt billede af stillingssituationen ud over landet, men det kan alligevel være et relevant sted at holde sig orienteret.

Er du interesseret i at få en stilling omtalt her, kan stillingsopslaget sendes til kasserer@logoforum.dk

Send gerne opslaget som et link til jeres hjemmeside, hvor opslaget kan ses – eller i en PDF fil.

Foreningen tager sig ikke betalt for denne service, men ser det som almindelig medlemsservice, så hvorfor undlade denne mulighed, når I opslår en logopæd-stilling og ønsker at mange ser opslaget?
Man kunne jo risikere at ens bedste fremtidige kollega læser med, søger og får jobbet og er med til at udvikle jeres arbejdsplads til fremtiden! 🙂 

Pædagogisk Udvikling & Inklusion (Slagelse PPR) i Slagelse Kommune søger en talehørekonsulent/audiologopæd på fuld tid og med tiltrædelse snarest muligt.

Læs mere HER

Brænder du for at arbejde med børns sproglige udvikling og deres mulighed for deltagelse i sunde børnefællesskaber, så er denne stilling helt sikkert noget for dig!

Viborg søger en logopæd pr. 01.09.20 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer ugentlig.

Læs mere om opslaget HER