Stammeefteruddannelse Efterår 2023 – aflyst grundet for få tilmeldinger.

Audiologopædisk forening, Logopædisk Forum og Stammeforeningen i Danmark udbyder en stammeefteruddannelse målrettet logopæder, der arbejder med stammen hos børn og unge i alderen 0-18 år.

Formål

Formålet med stammeefteruddannelsen er, at deltagerne gennem kritisk refleksion over teori- og praksissammenhænge, kan omsætte nyerhvervet viden til bæredygtig logopædisk indsats. At deltagerne på Stammeefteruddannelsen bliver i stand til at iværksætte en logopædisk indsats til børn og unge, der tager udgangspunkt i et forsknings- og praksisbaseret grundlag.

Deltagernes udbytte

Stammeefteruddannelsen indeholder en teoretisk og praksisnær undervisning, hvor deltagerne introduceres for en bred vifte af forsknings- og praksisbaseret viden og interventionsmuligheder til gavn for deltagernes egen praksis. Ved gennemført efteruddannelse udstedes kursusbevis.

Praktiske oplysninger

Stammeefteruddannelsen finder sted som fire 2-dages internatforløb på Danhostel, Vestre Ringvej
98, 7000 Fredericia.

Pris for efteruddannelsen er 17.400 kroner inklusive overnatning i enkeltværelse og forplejning.

Tilmelding

Tilmelding skal ske til Stammeforeningens sekretariat fsd@fsd.dk. Tilmeldingen skal indeholde dit navn, e-mailadresse, ean.nr., adresse på din arbejdsplads hvortil opkrævning skal sendes, samt evt. ean kode/person
Tilmeldingsfrist: 31. marts 2023