Logopædisk Forums Nyhedsbrev

– februar 2020.

Vingstedprogram og tilmelding.

Efteruddannelseskurset for 2020 er nu klar med program og tilmelding på vores nye hjemmeside www.Logoforum.dk . Vi har et rigtig spændende program, som både indeholder teori og praksis, en rigtig festlig aften og noget ekvilibristisk underholdning at gå hjem på. Skriv meget gerne i tilmeldingen, hvem du vil dele værelse med, så der bliver plads til alle på Vingstedcenteret og anneks.

Ny hjemmeside.

I forbindelse med, at foreningen har fået nyt navn, har vi også lavet en ny hjemmeside, som mediegruppen i bestyrelsen arbejder meget ihærdigt på, skal blive nem at finde rundt i og fremfor alt mere dynamisk og levende, end vores gamle hjemmeside har været på det seneste. Vi har i bestyrelsen haft mange diskussioner om, hvordan vi kunne gøre hjemmesiden mere vedkommende for jer medlemmer og interesserede kolleger, som overvejer medlemsskab.

TaleHøreNyt har eksisteret i mange år som foreningens talerør med fysisk udgivelse 4 gange om året og i de senere år i en glidende overgang, som digital udgivelse via link fra en nyhedsmail. Vi vil nu nedlægge TaleHøreNyt som vi kender det. Der vil ikke være deadlines for udgivelser af artikler og andet 4 gange om året, men løbende deling via hjemmesiden, så alt bliver så dynamisk og aktuelt som muligt. Vi vil fortsat sende Nyhedsmails ud, hvori vi gør jer opmærksomme på, at der er nyt og vigtig info på hjemmesiden.

PPR Netværk.

Vi anbefaler at I tilmelder jer folkeskolen.dk/PPR så I også her får mulighed for at sparre og dele erfaringer og ny viden med kolleger i alle landets PPR-afdelinger.

Forkvindens klumme.

Vi vil gerne fastholde Forkvindens Klumme som en udgivelse 4 gange om året, men den vil fremover være at finde på hjemmesiden.