Som logopæd har du mulighed for at invitere en psykologkollega med på kursus.

Det tværfaglige samarbejde omkring sprog og sprogtilegnelse kan styrke den fagfaglige  forståelsesramme, sagsbehandlingen og interventionen, Vi vil med dette kursus sætte fokus på, hvordan den logopædiske og psykologiske faglighed kan understøtte hinanden i udredningen af sproglige vanskeligheder.  Så inviter din psykologkollega med på kursus for kun 475 kr.

DLD står for ’developmental language disorder’, som i Danmark også kaldes ’udviklingsmæssig sprogforstyrrelse’. Tal viser, at der i gennemsnit sidder 1-2 børn med DLD i hver skoleklasse, og DLD er nok en af de mest oversete udviklingsforstyrrelser i Danmark. DLD påvirker ikke kun barnets sprog og kommunikation, men kan også gå ud over barnets læringsmuligheder, sociale liv og trivsel. Da DLD ikke går over af sig selv, er det essentielt at identificere børnene tidligt for at kunne tilbyde dem den rette hjælp.

Kurset afholdes tre steder i landet, to i Jylland og et på Sjælland. Alle tre kurser er identiske, så man har mulighed for at melde sig på den kursusdag, der passer én bedst. Der vil blive serveret sandwich og vand ved ankomst, med efterfølgende kaffe, kage og lidt frugt. Herunder kan du læse mere om kursusdagen, og hvordan du tilmelder dig.

Læs hele Kursusopslaget HER

Tilmelding 

Kursusdage med ansøgningsfrist 1 juni 2024

17. Juni Kl. 12.00 – 16.00

Tilmeld medlem

Tilmeld psykologkollega

Fredericia

 

Center for kommunikation og Velfærdsteknologi

Afd. Center for høretab Merkurvænget 2

7000 Fredericia

18. Juni

Kl. 12.00 -16.00

Tilmeld medlem

Tilmeld psykologkollega

Hobro  

Hobro Idrætscenter

Multisalen

Amerikavej 22

9500 Hobro

20. Juni

Kl. 12.00 – 16.00

Tilmeld medlem

Tilmeld psykologkollega

Køge

Køge Hallerne,

Ved Stadion 2B,

4600 Køge.

 

ing :